Te gandesti sa te tatuezi, dar nu stii de unde sa incepi?

, , Leave a comment

Sa te tatuezi este poate cea mai interesanta schimbare pe care o poti face aspectului tau fizic. Intrece de o mie de ori adrenalina unei noi tunsori sau a unui dulap cu totul nou. In plus, este o schimbare care vorbeste puternic despre puterea vointei, devotament si forta mentala.

Pentru a fi sigur ca experienta de a-ti face un tatuaj iti va schimba viata in cele mai bune moduri, iata un scurt ghid util oferit de Salon-tatuaje.ro pentru a gasi salonul si artistul ideal pentru tine:

Fa-ti cercetarile.

Nu-ti faceti griji – acest tip de cercetare este distractiv!

In primul rand, ia-i la intrebari pe prietenii care au avut parte de o experienta de tatuare buna si de succes. Unde s-au dus? Cu ce artist s-au vazut? Ce tatuaje si-au facut? Aceasta ultima intrebare este deosebit de importanta. De exemplu, daca doresti sa-ti faci un tatuaj traditional, va fi benefic sa te consulti cu prietenii care si-au facut un tatuaj in stil traditional, mai degraba decat, sa spunem, unul hiperrealist. Va fi de doua ori mai benefic sa te consulti cu un prieten care are mai multe tatuaje in stiluri care te intereseaza. Prietenii cu o multime de tatuaje te pot conecta la o arta noua, oameni noi si experiente noi – in esenta, ei sunt reclamele umblatoare si vorbitoare ale saloanelor de tatuaje.

In al doilea rand, asa cum a fost de ani de zile, Internetul iti este prieten. Cauta pe Google saloane sau studiouri de tatuaje locale. Cauta saloane pe Pinterest si Facebook pentru a vedea ce au alte persoane de spus despre ele. Fostii clienti vor evalua adesea saloanele de tatuaje si vor oferi recomandari legat de artistii cu care ar trebui sa vorbesti.

Vrei sa programezi o intalnire pentru tatuaje in timp ce te afli in vacanta sau te bucuri de o excursie departe? Fa acelasi tip de cercetare pe care l-ai face pentru un studio sau salon de tatuaje local si asigura-te ca ai citit multe recenzii. Cu toate acestea, din moment ce probabil nu vi putea vizita salonul inainte de programare, asigura-te ca suni la studio pentru orice intrebari ai putea avea si informeaza-l despre planurile tale de calatorie.

Fii deschis si comunicativ.

In timpul consultarii tale, indiferent daca este fata in fata, prin DM sau prin telefon, transmite exact ceea ce doresti. Un artist nu va sti exact ce vrei daca nu ii comunici.

De asemenea, vrei sa cauti un artist la fel de deschis, onest si comunicativ ca si tine. Dupa cum am mentionat mai sus, va trebui sa te asiguri ca amandoi va ascultati cu urechile si cu mintea deschise. In acest fel, veti fi amandoi pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste crearea modelului si, bineinteles, cand vine vorba de tatuarea lui.

Alege un salon care te trateaza cum trebuie.

Acest lucru se stabileste in timpul vizitei de dinaintea programarii. Personalul de la receptie este prietenos si deschis pentru a raspunde la toate intrebarile tale? In timpul consultarii, artistul tau este comunicativ, deschis la minte si bucuros sa lucreze cu tine? Artist de tatuaje, manager de magazin sau receptioner – toate sunt slujbe interpersonale care se concentreaza pe satisfacerea clientului. Tatuarea a parcurs un drum lung de la momentul in care se afla exclusiv in saloanele marginale si in cultura underground. Acum, cand a intrat in normalitate, iar tatuajul este o meserie mai obisnuita, in general, profesionalismul a devenit la fel de important ca in cazul oricarui alt serviciu public.

 

Leave a Reply