Intrebari de adresat unei firme de montaj centrale termice

, , Leave a comment

Din ce marci veti putea alege?

Indiferent de compania de instalatii termice pe care o alegeti pentru instalarea noului dumneavoastra sistem, ar trebui sa puteti alege dintre oricare marca de centrala termica doriti.

Majoritatea companiilor de instalatii termice sunt asociate cu cateva marci de top, deci probabil puteti obtine o oferta mai buna daca alegeti una dintre aceste optiuni, dar alegerea unui anumit brand nu ar trebui sa va creeze niciodata probleme.

Daca compania dumneavoastra de montaj centrale termice vinde doar una sau doua marci, aceasta poate fi extrem de limitativa si va poate impiedica sa alegeti dintre cele mai noi tehnologii.

Daca un instalator va face sa va simtiti obligat sa alegeti dintr-un numar limitat de marci, as cauta o alta companie cu care sa lucrez.
Cu toate acestea, v-as recomanda intotdeauna sa intrebati de ce au ales un anumit brand si de ce prefera sa lucreze cu acea companie.

Poate ca va vor spune ceva ce nu stiati si veti decide sa alegeti unul dintre brandurile lor, dar nu va bagati in ceva ce nu doriti sa faceti in acel moment.

Aceasta este o decizie financiara importanta, asa ca acordati-va timp ca mai intai sa va ganditi la asta.

Ar trebui sa programati vizite de intretinere preventive?

Obtinerea unei inspectii si curatari anuale va poate ajuta sa va mentineti centrala termica in stare excelenta.

In timpul unei reglari anuale, instalatorul dumneavoastra trebuie sa verifice daca centrala functioneaza corect si eficient.

Aceasta va include inspectarea unor lucruri precum; supapa de presiune, filtrele, ansamblul arzatorului, tija anodului si sursa de alimentare care incalzeste apa.

Doar daca este necesar, rezervorul trebuie spalat pentru a indeparta sedimentele acumulate.

Efectuarea acestei intretineri va va asigura ca centrala dumneavoastra termica va continua sa functioneze optim pentru o lunga perioada de timp.

Are garantie?

Cand cumparati o noua centrala termica, este foarte putin probabil ca acesta sa aiba o problema, mai ales in primii ani. Cu toate acestea, asigurati-va ca sunteti protejat in cazul in care se intampla ceva rau sau daca primiti un sistem defect.

Majoritatea unitatilor au o garantie de pana la cinci ani, dar intrebati inainte de a cumpara si asigurati-va ca verificati de doua ori tot ceea ce acopera garantia in cazul in care ceva functioneaza defectuos sau se rupe, va sfatuiesc cei de la portalul www.montaj-centrale-termice.net.

Daca sunteti ingrijorat de durata garantiei, unii producatori va vor oferi garantii extinse pentru achizitionare.

In plus, unii instalatori isi vor garanta chiar si munca, asa ca daca ceva ce au facut cauzeaza o problema, o vor remedia fara niciun cost.

Cine va instala noua unitate?

Un instalator autorizat ar trebui sa fie chemat pentru a instala noua dumneavoastra centrala termica.
Aceasta poate fi o treaba dificila si periculoasa pentru un individ neinstruit, deci este intotdeauna o combinatie mai sigura sa apelati la un instalator instruit profesional si autorizat pentru a finaliza lucrarea rapid si corect.

 

Leave a Reply