Cumpar un telefon nou, sau il repar pe cel vechi?

, , Leave a comment

E mai bine inlocuiti decat sa reparati telefonul mobil atunci cand:

Chiar nu stiti cum sa-l folositi – Daca ati avut telefonul sau tableta pentru o vreme si vreti sa-l aruncati intr-o camera, sa treceti cu masina peste el sau sa-l loviti in mod repetat de propriul dumneavoastra cap … s-ar putea sa fie o potrivire foarte proasta pentru dumneavoastra. Daca este prea complicat sau pur si simplu prea greu de inteles, ati putea descoperi ca un dispozitiv nou se potriveste mult mai bine nevoilor si stilului dumneavoastra de viata. Fie ca este un iPhone nou, un Android sau chiar un telefon Windows perfect pentru poze, exista cu siguranta dispozitivul potrivit pentru dumneavoastra.

Praful zboara cand telefonul suna – Telefonul dumneavoastra este vechi? Nu ma refer la cativa ani, ma refer la „O, Doamne, nu pot juca un joc vechi fara ca acesta sa se blocheze si sa reporneasca” de vechi. Sau, Doamne fereste, trebuie sa deschideti clapeta telefonului pentru a-l folosi? Daca da, aveti nevoie de un telefon nou. sunt de parere cei de la ReparatiiTelefoane.ro. Lucrurile s-au schimbat foarte mult in ultimii cinci ani, iar daca telefonul dumneavoastra este mai batran decat un elev de clasa intai, meritati un dispozitiv nou, asa ca rasfatati-va!

Nu il puteti folosi, la propriu – Telefonul dumneavoastra este atat de spart incat nici macar nu il puteti folosi ca telefon? Asta include lucruri precum un display complet defect – si nu doar sticla, ci intregul ecran – sau daune mari cauzate de apa, lentilele camerelor din sparte sau interioare sparte care il impiedica sa functioneze chiar si in modul cel mai simplu. Daca da, este posibil sa nu existe nicio modalitate de a-l salva. Informarea la un atelier GSM Zalau despre costul unei interve este intotdeauna o idee buna, dar daca va costa aproape la fel de mult sa-l reparati cum v-ar costa sa il inlocuiti, atunci cumparati-va unul nou, pur si simplu pentru ca veti obtine o noua garantie impotriva daunelor suplimentare.

Trebuie sa faceti un upgrade – Daca este mai ieftin sa il inlocuiti decat sa il reparati, nu exista cu adevarat motive intemeiate sa va agatati de vechiul dumneavoastra telefon, indiferent cat de fidel v-a fost. Daca aveti un iPhone sau un iPad, asigurati-va ca verificati Gazelle si s-ar putea sa descoperiti ca va vor cumpara dispozitivul vechi sau stricat pentru mai multi bani decat ar trebui sa platiti pentru un inlocuitor. Castig/castig!

Oricare ar fi cazul dumneavoastra, cantariti intotdeauna costurile de la inceput pana la sfarsit pentru a va asigura ca nu veti fi prins cu sarcini mai mici pe parcurs. Un telefon nou s-ar putea sa va para calea la prima mana la inceput, pana cand veti lua in considerare taxa de activare, modificarile potentiale in planul de servicii al operatorului dumneavoastra si costul abonarii la operatorul dumneavoastra actual pentru inca doi ani, daca este necesar.

 

Leave a Reply