Dezmembrarile de masini, o sursa serioasa de venit

, , Leave a comment

O masina veche care nu mai poate fi reparata poate fi dusa direct la dezmembrari de masini. Piesele bune care raman vor fi vandute pentru piese de schimb la alte vehicule. Astfel, cei doi soferi vor fi multumiti: unul ca a primit un ban din dezmembrari, altul ca si-a gasit o piesa ieftina!

Piesele se pot cumpara de la dezmembrari de masini

Exista firme de specialitate care se ocupa de dezmembrari auto, care fac asta cu mult profesionalism. Apoi piesele si accesoriile care se gasesc intr-o stare buna de functionare, sunt sortate si pot fi scoase la vanzare. Sunt curatate si ambalate cum trebuie, numai gata sa fie vandute.

Pretul acestor piese este mai mic decat in cazul celor noi, ceea ce le si recomanda si le face mai usor de vandut. Astfel, este o idee buna de a scapa de masina veche!

Piesele obtinute din dezmembrari auto le poti utiliza la o masina noua, in cazul in care trebuie sa le inlocuiesti. Le poti cumpara daca sunt ieftine si apoi sa le pastrezi, pentru cand vei avea nevoie de ele. Este o idee excelenta in acest sens, de care poti sa profiti din plin.

Astfel vei reusi sa scoti o parte din banii pe care i-ai investit in cumpararea masinii, chiar daca sunt putini. Sau poti efectua alte plati, caci intodeauna se gaseste ceva de facut.
Anunturile de la dezmembrari, pe internet

Daca vrei sa vinzi piesele obtinute din dezmembrari auto, poti sa dai sfoara in tara pe internet, caci sunt multe pagini pe online in acest sens.
Pune si cateva poze cu piesele provenite de la dezmembrari, astfel incat cei interesati sa stie despre ce marfa este vorba.

Pretul pentru aceste piese este mult mai mic decat daca aceste piese de schimb ar fi cumparate din magazinele de specialitate. Astfel, poti face o economie importanta la bani. O astfel de piesa poate sa fie radiatorul, o piesa de la motor sau poate sa fie vorba despre electromotor ori despre un pivot. Si cauciucurile pot sa fie obtinute de la un depozit de dezmembrari auto, ceea ce este excelent.
Este vorba despre cauciucuri pentru masini, dar si de anvelope pentru autovehicule mai mari. Totul poate sa fie cumparat de la dezmembrarile de masini, la preturi excelente.

 

Leave a Reply