Cum sa alegi o firma de inchiriere microbuze in Cluj Napoca si sa iti faci calatoria cat mai placuta

, , Leave a comment

Sa apelezi la un serviciu de inchiriere microbuze in Cluj Napoca pentru calatoriile de grup este o alegere foarte buna. Impartirea costul de calatorie prin inchirierea unui microbuz privat este o solutie mai logica decat calatoria catre destinatie cu mai multe masini personale. Ia in considerare un serviciu de inchiriere microbuze daca planuiesti o reuniune de familie, un eveniment special sau orice alta ocazie pentru care trebuie sa asiguri transportul unui grup mai mare. Calatoria in acest mod elimina necesitatea de a opri pentru pauze de baie sau posibilitatea ca oamenii sa se rataceasca.

Primul pas: Verifica numarul de persoane care au nevoie de transport. Noteaza adresa destinatiei finale. Selecteaza facilitatile pe care le doresti pentru microbuzul inchiriat, spre exemplu toaleta sau ecrane pentru filme.

Pasul doi: Uita-te pe Internet si compune o lista cu companii de inchiriere microbuze locale. Intreaba-ti prietenii daca iti pot da recomandari despre companii pe care ei le-au folosit.

Pasul trei: Suna companiile selectate de inchirieri microbuze in Cluj Napoca  si cere-le o oferta de preturi. Ofera toate informatiile despre calatoria ta. Daca ai un grup de 18 – 36 de oameni, cel mai potrivit ar fi sa inchiriezi un microbuz. Pentru un grup de 36 – 59 de oameni alege un autobuz de lux. Unele companii pot chiar sa aibe la dispozitie autobuze cu bucatarie sau spatii de dormit. Intreaba despre taxele suplimentare pentru combustibil sau alte costuri ascunse. Unele companii taxeaza in functie de distanta in timp de altele taxeaza pe ora. Repezentantul companiei trebuie sa iti explice in detaliu cum functioneaza sistemul de facturare.

Pasul patru: Alege compania de inchirieri microbuze care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Plateste un avans pentru a fi sigur ca microbuzul va fi rezervat pentru tine, iar cu 30 de zile inainte de calatorie plateste restul sumei pentru inchiriere.

Calatoria cu microbuzul poate fi foarte placuta. Acum ca ai ales serviciul de inchiriat microbuze in Cluj Napoca potrivit, a venit momentul pentru cateva sfaturi de urmat pentru a te bucura mai mult de calatoria ta:

  • www.inchirierimicrobuze.net iti recomanda sa ai cu tine o jacheta subtire deoarece uneori este dificil de mentinut o temperatura constanta in interiorul microbuzului. O idee buna este sa ai cu tine un pix si un jurnal pentru a putea nota experientele din calatorie. Daca urmezi un tratament cu medicamente asigura-te ca le ai la-ndemana si ca nu le-ai depozitat in bagajul de cala. De asemenea, obiectele de valoare cum ar fi camerele foto, cheile de la masina sau casa, bijuteriile trebuie pastrate intr-o geanta care va fi in permanenta cu tine. Cu toate ca angajatii companiei de transport au foarte mare grija de bagaje, acestea se pot rataci in timpul transportului in camera de hotel. Nu uita sa notezi intr-o agenda numerele pe care ceilalti le pot apela in caz de urgenta.
  • Fii atent la sfaturile si instructiunile soferului in timpul calatoriei. Ele pot contine informatii importante pentru a-ti face calatoria cat se poate de placuta. Daca in timpul calatoriei te decizi sa pleci de unul singur sa vizitezi imprejurimile, asigura-te ca stii ora la care microbuzul va pleca, si nu ezita sa folosesti o harta sau sa ceri ajutorul localnicilor pentru a nu te rataci. In caz ca totusi te pierzi de grupul tau, cel mai bine e sa ceri ajutorul unui politist. De asememea, tine cont de locul in care esti si respecta traditiile si cultura localnicilor.
  • La sfarsitul calatoriei, inainte de a cobora din microbuz asigura-te ca verifici scaunul si spatiul de deasupra pentru a te asigura ca ai luat toate obiectele personale sau resturile menajere. Companiile de inchiriere microbuze din Cluj Napoca nu isi asuma nicio responsabilitate pentru obiectele lasate sau uitate de calatori. De asemenea asigura-te ca bagajul pe care le-ai luat este al tau. Unele valiza sunt foarte asemanatoare si pot fi confundate cu usurinta.
 

Leave a Reply