De ce sa inchiriezi o masina cand ai treaba in Bucuresti?

, , Leave a comment

Pentru confortul dumneavoastra firmele de inchirieri auto Bucuresti va pun la dispozitie servicii de inchirieri auto fie la aeroportul Henri Coanda, cel mai mare aeroport din Romania, sau inchirieri auto la aeroportul Aurel Vlaicu.

Calatoria cu avionul v-a fost lunga si obositoare si nu doriti ca dumneavoastra sa conduceti masina prin aglomeratia din Bucuresti, firmele de inchirieri auto va pun la dispozitie servicii de inchirieri auto chiar si cu sofer, livrarea masinii fiind gratuita pana la aeroport dar si pe raza Bucurestiului. Inchirierea de autoturisme din aeroport nu presupune nici o taxa suplimentara, aceste serviciu fiind oferit gratuit de catre firme.

Avand in vedere ca a crescut numarul turistilor straini dar si cei in calitate de suporteri, participand la diferite meciuri oraganizate in Bucuresti, fie ele de fotball, handball sau diferite sporturi, au aparut si tot mai multe firme care inchirieriza autoturisme in aeroport, ca acestia sa poate inchiria autoturisme direct din aeroport.

 

Leave a Reply