Reparatii frigidere Cluj Napoca – Cum facem selectia pentru rezultate excelente?

, , Leave a comment

Atunci cand frigiderul nu functioneaza, primul gand al majoritatii persoanelor este ca e timpul sa fie reparat, probabil la o firma de reparatii din Cluj Napoca. Dar cu atatea optiuni, cum va puteti decide?
Alegeti o firma locala din oras, sau va indreptati catre un lant national de firme de reparatii aparate frigorifice?

Mereu, mereu, mereu obtineti o recomandare

Cea mai buna sansa de a alege o firma locala minunata pentru repararea frigiderului este printr-o recomandare personala. Daca mai multe persoane au o experienta fantastica cu o anumita firma, sansele ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii similare calitativ sunt destul de bune.

Referintele personale sunt grozave, insa e destul de putin probabil sa obtineti suficiente recomandari din pura intamplare incat sa va simtiti increzator cu privire la valoarea unui anumite serviciu.
Va recomand sa cautati online firme de reparatii frigidere Cluj Napoca. Multe au recenzii specifice pe diverse tipuri de servicii, lucru care va va usura decizia.

Reclamele mari nu inseamna neaparat calitate

Un fluturas nu este o referinta, o reclama pe internet nu este o referinta, o reclama de o pagina in editia de duminica a ziarului nu este o referinta. In timp, veti invata sa va ganditi la acest reclame ca si la niste infomatii pe care le aveti despre valoarea unei anumite companii, dar adevarul este ca stiti doar ceea ce va spun ei. O companie isi poate face oricat de multa reclama, dar mesajul va fi mereu subiectiv.

Nu ma intelegeti gresit – mesajul poate fi complet sincer si o anumita firma de reparatii frigidere Cluj Napoca poate fi cea mai buna din oras – dar nu va puteti da seama de asta dintr-o reclama, mica sau mare.

Nu rasplatiti esecul

Pare mai mult decat logic pentru oricine citeste acest lucru, cu siguranta, insa nu apelati la o firma cu care ati avut o experienta anterioara nereusita. Exista intotdeauna mai multe optiuni. Nu aveti nici un motiv sa alocati lucrarea unei firme care deja s-a dovedit nedemna o data.

Faceti niste munca de recunoastere

Da, ma refer la spionaj. Spionati cat de mult puteti. Putine firme de reparatii frigidere Cluj se bazeaza complet pe serviciile de reparatii. Majoritatea au si o zona mica de vanzari in locatia unde isi desfasoara afacerea si desigur, lanturile nationale sunt in general plasate langa magazine mari de desfacere.

Vizitati magazinele lor, analizati putin, dar fiti foarte atenti la alti clienti care isi aduc sau isi preiau aparatele. Par multumiti? Asigurati-va ca observati cat de multi clienti posibil. Incercati sa aveti o abordare cat de stiintifica posibil in analiza dumneavoastra.
Fiti atenti la tehnicienii care se ocupa de reparatii, par informati, profesionisti si amabili? Asa ar trebui. Daca nu e asa, cautati alt service de reparatii frigidere Cluj Napoca.

 

Leave a Reply