Folie auto Cluj Napoca – Intrebari frecvente

, , Leave a comment

I: In cat timp se aplica folia auto pe geamuri?

R: La un service autorizat care monteaza folie auto in Cluj Napoca, cu angajati experimentati, aplicarea de folie auto dureaza aproximativ două ore si nu este necesara demontarea panourilor de la usi.

I: Cum pot demonstra ca folia de pe masina indeplineste prevederile legale?

R: Puteti demonstra acest lucru prin Certificatul de Omologare si Garantie pe care il primiti de la service-ul auto in urma procedurii de montaj.

I: Exista posibilitatea de a aplica folie securizata pe geamurile masinii?

R: Aceasta posibilitate exista si este recomandata aplicarea de folie securizata pentru a feri obiectele din interiorul autoturismului de privirile hotilor. Cu folie antiefractie sticla ramane intacta si nu poate fi zrdobita din primele incercari.

I: Este permisa aplicarea de folie auto inchisa pe geamurile masinii?

R: Pe geamurile laterale spate si luneta se poate aplica folie auto indiferent de transmitanta. Pe geamurile laterale fata se poate aplica o singura folie auto cu transmiterea luminii de 73%, doar in cazul in care ansamblul geam + folie are o transmitanta finala de peste 70%.

I: Pot inlatura folia de pe geamurile masinii, daca nu o mai doresc?

R: Este posibil sa inlaturati folia si va recomandam pentru aceasta situatie sa va adresati unui service care monteaza folie automobile in Cluj cu experienta, unde aceasta procedura va fi efectuata in conditii optime.

I: Pot sa-mi aplic singur folie auto pe geamurile masinii?

R: Pentru a putea monta folie auto pe geamurile masinii trebuie sa aveti experienta, altfel nu veti putea duce aceasta procedura la bun sfarsit. Un aplicator de folie auto are nevoie de minim 2 ani de experienta pentru a aplica folia rapid si profesionist.

I: O folie auto are si efect antiefractie?

R: Da. O folie auto are in compozitia sa si un strat antiefractie, care face dificila spargerea geamului. De asemenea, daca geamul se sparge, folia impiedica imprastierea cioburilor.

I: De ce sunt diferente de pret intre diversele tipuri de folie auto?

R: Intotdeauna o folie omologata si cu garantie va costa mai mult decat cea pe care o puteti gasi pe strada. Pretul este determinat si de ofertele firmelor care aplica folii auto. Exista centre de aplicare a foliei cu un termen de garantie mai mare si cu tarife mai mici pentru serviciile prestate, dar care dispar in cateva luni, nefiind posibila inlocuirea foliei deteriorate. Desi folia comercializata de companii care au deja un renume in acest domeniu nu este chiar ieftina, ea este de o calitate mult mai buna. www.folie-auto.net va recomanda sa alegeti intotdeauana aceasta varianta.

I: Este legala aplicarea de folii auto pe geamurile masinii?

R: Montajul de folii auto este legala, autorizata si omologata RAR. La aplicarea de folii auto la un centru autorizat primiti un Certificat de Conformitate RAR si Garantie.

I: Dupa aplicarea de folie auto trebuie sa merg la RAR?

R: Nu trebuie sa mergeti la RAR dupa aplicarea foliei. Actele care dovedesc faptul ca folia este omologata le luati direct de la service-ul de montaj folie auto in Cluj Napoca la care ati apelat, dupa montarea foliei (Certificat de Omologare si Garantie).

I: Se dau fetele de usi jos la aplicarea de folie auto?

R: n majoritatea service-urilor de montaj folie pe masini in Cluj Napoca, produsul se monteaza direct pe geam (nu se dau fetele de usi jos) iar luneta se monteaza dintr-o singura bucata. Este posibil, insa, sa existe si exceptii.

I: Dupa aplicarea de folie auto este afectata dezaburirea?

R: Folia auto nu are nici o influenta asupra dezaburirii. Aceasta va lucra la parametrii sai normali dupa aplicarea foliei auto.

 

Leave a Reply